كدام نان سالم‌تر است؟ صنعتی یا سنتی؟

كدام نان سالم‌تر است؟ صنعتی یا سنتی؟

شنونده‌ی بخشی از گفتگوی برنامه‌ی «كافه سلامت» با دكتر احمد اسماعیل‌زاده، متخصص تغذیه، درباره "ویژگی‌های نان سالم، مضرات جوش‌شیرین، میزان استاندارد نمك نان و تفاوت نان‌های سنتی و صنعتی" باشید.

>5 روز پیش
متخصص تغذیه: دانش‌آموزانی كه ناشتا به مدرسه می‌روند، سطح یادگیری پایینی دارند

متخصص تغذیه: دانش‌آموزانی كه ناشتا به مدرسه می‌روند، سطح یادگیری پایینی دارند

شنونده گفتگوی برنامه «تهران ما سلامت» با دكتر حسین ایمانی متخصص تغذیه و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشكی ایران درباره تغذیه مناسب دانش‌آموزان در مدرسه باشید.

>1 سال پیش
رئیس اتحادیه نانوایان سنتی تهران : تأثیر قیمت آرد در قیمت نان حدود 20% تا 25 %است، 75 %تا 80% باقیمانده را نانوا باید از جیب هزینه كند

رئیس اتحادیه نانوایان سنتی تهران : تأثیر قیمت آرد در قیمت نان حدود 20% تا 25 %است، 75 %تا 80% باقیمانده را نانوا باید از جیب هزینه كند

شنونده گفتگوی این برنامه با بیژن نوروز مقدم رئیس اتحادیه نانوایان سنتی تهران در استودیو پخش رادیو تهران باشید.

>3 سال پیش
در خصوص افزایش قیمت نان هنوز به نتیجه نرسیدیم+متن گفتگو

در خصوص افزایش قیمت نان هنوز به نتیجه نرسیدیم+متن گفتگو

در برنامه بازار تهران شنونده گفتگوی محمد حسین امیدی با بیژن نوروز مقدم رئیس اتحادیه نان سنتی درباره افزایش قیمت نان باشید.

>5 سال پیش
نان سنتی بخریم یا صنعتی ؟

نان سنتی بخریم یا صنعتی ؟

در این برنامه با كسی به گفتگو نشستیم كه معتقدند نان صنعتی جایگزین نان سنتی شود ، و این شخص كسی نیست جز مهندس سمیره صباح معاون اداره كل نظارت برفرآورده های غذایی سازمان غذا و دارو.

>8 سال پیش